donderdag 17 april 2008

VGG'ers op de Praktijkleerplaatsenmarkt (PLM)

Op 1 en 3 april jl. hebben we als VGG extramuraalgroep op de praktijkleerplaatsenmarkten van de HBO-V opleidingen van Saxion gestaan, zowel in Enschede als in Deventer. Het waren twee leuke dagen, waarop we naast kennismaken met nieuwe stageinstellingen (wist je dat je bij Agiz stage kunt lopen?) en Kenniscentra (zoals Sciencia) ook een behoorlijk aantal mensen hebben kunnen informeren over de ouderenzorg en het VGG project.

Geinteresseerde studenten konden hun naam invullen op een opgaveformulier, als ze een e-mail wensten te ontvangen n.a.v. de PLM, wat door bijna 30 mensen is gedaan!

We hadden tweemaal een 'tactische' plaats, vlak naast een ziekenhuisstand, die altijd veel bekijks trekken. En daar konden wij mooi een beetje van meeprofiteren. Omdat er jammergenoeg nog weinig bekend is over de mogelijke stageplaatsen waren we helaas niet in staat om mensen ook daadwerkelijk stageplaatsen aan te bieden. Maar dat mocht het enthousiasme niet drukken, want de ouderenzorg, die moet gepromoot!

Onze vrolijke stand en een vrolijke Esther:

In Enschede kregen we versterking vanuit TMZ door Jolande en Willemien (bedankt voor jullie inzet!):

Melissa, Jolanda en Willemien (ook erg vrolijk)


En dank aan TriviumMeulenbeltzorg voor het verstrekken van de 'hebbedingetjes' die altijd zo in trek zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten