zondag 11 mei 2008

Blogupdate

Het VGGBlog heeft de laatste tijd weer een aantal updates doorgemaakt:

In het geheel is de informatie beter up-to-date gemaakt, zijn spel- en typfouten verwijderd en natuurlijk nieuwe postings toegevoegd.

Er is de mogelijkheid om via email berichten op het blog te zetten. Dit vergemakkelijkt het schrijven voor toekomstige medeauteurs. Mensen met interesse voor co-auteurschap, kunnen mailen naar vggblog@gmail.com. Heb je dus interesse in schrijven en de ouderenzorg? Je bent zeer welkom!

Er is een webruimte gevonden voor het plaatsen van bestanden. Blogspot ondersteunt alleen het uploaden van afbeeldingen, maar door gebruik van externe webruimte is het nu ook mogelijk om bijvoorbeeld PDF bestanden te uploaden, waar naar toe gelinkt kan worden vanuit het VGG Blog. Het eerste resultaat is te zien op de VGG project site onder Kwartiel 3 & 4 2007-2008, waar een aantal verslagen te downloaden zijn. Deze zijn auteursrechtelijk beschermd en beveiligd tegen kopiƫren of aanpassing.

Er is een algemene startpagina voor het VGG blog gemaakt: op http://vggblog.blogspot.com/ genaamd 'VGG Blog Home'. Het VGG Blog bestaat daarmee nu uit een overzichtelijker geheel waarin de drie hoofdonderdelen VGG Actueel, VGG Project en VGG Profiel elk hun eigen functie vervullen. De nieuw toegevoegde pagina vormt hier een startpunt in.

Ook is te melden dat VGG Krant 3 uit is! Kijk voor meer informatie op http://vggkrant.blogspot.com/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten